-->

İlham Veren Kına Gecesi Saç Modelleri

Kadınlar herkesin bir arada toplanacağı özel günlere çok önem verirler. Parti, balo, kına gecesi, düğün… Konu her neyse aylar öncesinden o gün ne giyileceğine, saçların nasıl yapılacağına karar verilir. Her ne kadar tecrübe sahibi olsalar da çoğu zaman demode bir görüntüyle görünebilirler. Alışılmadık bir makyaj tarzı, eski bir saç modeli üzerindeki vücuda uymayan bir abiyeyle tamamlandığında herşey kabusa döner. Biz de önceden hazırlıklı olmanız için modern ve her saç şekline uyacak kına gecesi saç modellerini derledik. İster düğün sahibi olun, ister davetli! Mutlaka aşağıdaki modellerden birisi çok hoşunuza gidecektir. İşte ilham veren kına gecesi saç modelleri!


Çoğumuz romantik dalgalı saç modellerinden vazgeçemeyiz. Özel günlerimizde de dalgalı saçlar kullanmaya devam edebiliriz. Genelde kıyafetle uygun aksesuar ile tamamladığınızda ortaya daha dinç bir görüntü çıkıyor!


ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-11[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-9[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-10[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-13[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-12[1]


Son zamanların modası donut topuz modelini kına gecenizde de kullanabilirsiniz. Minyon bir yüzünüz varsa topuzun büyüklüğünü abartmayın. Fakat normal günlerde kullandığınız donut topuzlardan biraz daha şaşalı olmalı!


ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-13(1)[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-14[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-15[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-19[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-20[1]


Ensede biten topuz modelleri ile de olgun ve romantik bir görünüme sahip olabilirsiniz!Örgülü saç modellerinden kim bıkar ki! İşte size 2 tane alternatif.


ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-1[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-3[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-4[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-5[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-6[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-8[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-7[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-2[1]ilham-veren-kina-gecesi-sac-modelleri-16[1]


Tabii ki kısa saça sahip güzelleri de unutmadık! İşte sizi harika gösterecek kısa saç modelleri!



Bize bu kelimelerden ulaştınız: Kına gecesi, düğün, düğün makyajı, düğün saçı, kına gecesi saçı, özel gün saçı, kadın sitesi, ilham veren saç modelleri.





YAZININ DEVAMI ==> İlham Veren Kına Gecesi Saç Modelleri
İlham Veren Kına Gecesi Saç Modelleri
İlham Veren Kına Gecesi Saç Modelleri
LihatTutupKomentar