-->

En Çabuk Kilo Verme Yöntemleri

hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler

Fit bir görünüme sahip olmayı kim istemez ki? hızlı zayıflama için yapılması gerekenler makalemizde en çabuk kilo verme yöntemleri hakkında bilgiler verdik.Bildirdiklerimizi takip kısa sürede ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.
Bol bol su için.
Su, midenizi dolu hissetmenizi sağlayıp, açlık krizleriyle savaşacaktır.
Suya biraz limon sıkıp alkali hale getirebilir, elektrolit düzeylerini dengede tutmaya yardımcı olabilirsiniz.
Günlük içmeniz gereken su miktarı 2-2,5 lt’dir, bu da 8 su bardağına tekabül eder.
Şayet her gün uzun süre spor yapıyorsanız 2,5- 3 lt su tüketmelisiniz.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (1)


Hızlı kilo vermeye çalışırken uzun süre spor yapmayın, ağır sporlardan kaçının.
Bu durum stres hormonlarını devreye sokup kilo vermenizi güçleştirir.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (4)


1 bardak ılık suya biraz limon sıkın ve bal ekleyip karıştırın. Her gün sabah erkenden aç karına bu karışım içilmelidir. Limonlu ballı su vücudunuzu toksinlerden temizler, bağırsakları çalıştırır ve kolay kilo vermenize yardımcı olur.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (5)


Yeşil çay
Yeşil çay antioksidan deposu bir içecektir, yapılan pek çok araştırma yeşilçayın zayıflama üzerinde çok etkili olduğunu, yağların eritilmesine yardımcı olduğunu gösteriyor. Yeşilçayın bu faydasından yararlanmak için aç karına ara öğünlerinizde günde 2-3 bardak yeşil çay için.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (7)


Karbonatla zayıflayanlar oldukça fazla! hatta diyet yapmadan aç kalmadan yalnızca karbonatlı su ile kilo verdiklerini iddia ediyorlar.
Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (8)


Şekerden ve işlenmiş gıdalardan uzak durun.
Şeker, kanser hücrelerini besleyen, kalori deposu bir yiyecektir, market raflarında satılan besinlerinde şekerle yağ oranı oldukça yüksektir, mümkün mertebe hayatınızdan bunları çıkarın.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (9)


Asla kahvaltı yapmadan güne başlamayın!
Diyetisyenlerinde onayladığı meşhur bir söz vardır, kahvaltıyı kral gibi, öğleyi prens gibi, akşam yemeğini ise fakir gibi yiyin.
Süt, yulaf ezmesi, yumurta gibi proteince zengin, sağlam bir kahvaltı yapmak, sizi uzun süre tok tutacak, çabuk acıkmanızı önleyecek böylece gereksiz kalori alımına set çekmiş olacaktır.


Spor yapın
Hızlı zayıflamanın olmazsa olmazı spordur.
Zayıflamak için aldığınızdan daha fazla kalori yakmalısınız, bunun için
yaptığınız sporların kaç kalori harcattığını bilmeli, yediğiniz yemeklerin kalorilerinden haberdar olmalısınız.
Bu yazının sonunda yiyeceklerin kalori miktarlarını ve hangi spor kaç kalori yaktırır linklerini bulabilirsiniz.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (2)


Yapılan bilimsel araştırmalar proteinli gıdaların kişiyi uzun süre tok tuttuğunu,
açlık krizlerini önlediğini, ve mideyi tatmin ettiğini gösteriyor. Proteinli yiyecekler, hızlı zayıflamak için en önemli silahlarınızdandır. Protein nelerde mi var? et, süt ve süt ürünleri, tavuk, yumurta gibi besinler önemli protein kaynaklarıdır.Protein ayrıca kas oluşumunu destekler, diyet sırasında kas kaybından sizi korur.


Ara öğünleriniz abur cubur yerine yoğurt, meyve, kuruyemiş gibi sağlıklı gıdalardan oluşsun. Bu yiyecekler sizi hem tok tutar, hem de sağlığınız için yararlıdır.hizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (3)


İştahı kapatan yiyecekler sofranızdan eksik olmasın. Kalorisi düşük yiyeceklerle beslenmenin yanında iştah hormonu üzerinde etkisi olan gıdalar tüketmek de
çabuk zayıflamanızda büyük rol oynayacaktır.
İşte tok tutan ve acıkmayı önleyen besinler
Greyfurt
Yulaf ezmesi
Elma
Yumurta
Zencefil
Kuruyemiş
yeşil yapraklı sebzeler
Patates
Bitter çikolata
baharatlı gıdalarhizli_zayiflama_icin_yapilmasi_gerekenler (6)


Gün boyu zayıflatan ve iştah kapatan çaylar içmek de kilo kaybında çok etkilidir.
Makalemizin sonunda bu çay tariflerini bulabilirsiniz.


Şok diyetlerden uzak durun!
3 günde 5 kilo, 2 günde 2 kilo tarzı hızlı zayıflatan diyetlerle yağ değil, su ve kas kaybına uğrarsınız, yapacağınız en doğru şey, işinin ehli olan bir diyetisyene başvurmak olmalıdır, hızlı zayıflamak istediğinizi bildirirseniz, dilediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde inmenizi sağlayacak bir diyet listesi hazırlatabilirsiniz.


ilgili konular


Hızlı Kilo Vermenin 8 Kolay Yolu Tıklayınız


İştah Kapatan Çay Tarifleri Tıklayınız


 


YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları bizkadinlaricin.com’a aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece bizkadinlaricin.com tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.



 


 





YAZININ DEVAMI ==> En Çabuk Kilo Verme Yöntemleri
En Çabuk Kilo Verme Yöntemleri
En Çabuk Kilo Verme Yöntemleri
LihatTutupKomentar