-->

Çekici Hissetmenin Yolları

Her kadın doğuştan çok güzel olmayabilir, fakat isteyen her kadın çekici ve seksi olabilir! Kendinize yaptığınız bakımlar, doğru makyaj teknikleri, doğru parfüm seçimi, doğru giyim tarzı ve en önemlisi davranışlarınız. Şimdiye kadar hiç bir erkekten çok güzelsin iltifatını almamış olabilirsiniz. Belki çok seksisin cümlesini size itiraf edecek kadar cesur biri çıkmamıştır karşınıza. Belki de siz içinizdeki seksi kadını keşfedemediniz daha… Sizler için hazırladığımız bu yazımızda çok kolay tekniklerle kendinizi daha çekici hissedebilirsiniz!


1- Kendinizi Sevin!


Başkalarına hoş görünmek istiyorsanız öncelikle kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz. Sizin sevmediğiniz bir tipi başkası nasıl sevsin ki! Her sabah uyandığınızda bugünün çok güzel olacağını, sizi mutlu edecek olaylar gelişeceğini umut edin. İçten bir gülüş bir kadının en önemli silahıdır. Gerçek ve etkili bir gülüş için ise huzur ve mutluluk şart!


2- Zaman Zaman Kendinizi Şırmatın!


Şımartmanın dozunu ayarlamak çok önemli. Aksi takdirde kendinizi beğenmiş, ukala biri gibi görünebilirsiniz. Çekici hissetmek istediğiniz gün banyonuza çok önem verin. Öncelikle cildinize buhar banyosu yaptırın. Evinizde küvet varsa ne ala! Ms kokulu, parfümlü köpüklerle doldurduğunuz küvetinizde bir süre vakit geçirin. Durulandıktan sonra cildinizi güzel kokan bir nemlendiriciyle masaj yaparak uygulama yapın. Kan akışınzın hızlanmasının yanı sıra vücudunuzda dolaşan elleriniz size iyi hissettirecek.


3- Selfie Çekinmekten Korkmayın!


Kilonuzdan, lekelerinizden ya da kırışıklıklarınızdan şikayet etmeyi bir kenara bırakın. Elinize telefonunuzu ya da kameranızı alın. Kendinizi şımartarak çok farklı pozlar çekmeye çalışın. Korkmayın sizden başka kimse o fotoğrafları görmeyecek. Kendinizle barışık olun. Kötü de olsa kendinizi takdir edin.


4- Kendinize Güvenin!


Birinden hoşlanıyorsanız ve açılamıyorsanız aslında konuşurken gözlerinin içine bakmanız yeterli. Açık olmak çekici olmanın en önemli kuralıdır. Kendine güvenen bir kadın çok kolay seksi olabilir. Gözgöze bakarak konuşursanız dilinizin söyleyemediğini bakışlarınız anlatacaktır.


5- Dans Edin!


Evde tüm gün boş boş oturmak yerine müziğin sesini açın, ayağa kalkın ve dans edin. Mutluluk hormonu devreye girdikçe kendinizi daha çekici hissedeceksiniz.


6- Sevdiğiniz Ünlünün Taklidini Yapın!


Bir türlü kendinizi çekici hissedemiyorsanız, seksi bulduğunuz bir ünlüyü örnek alın ve rol yapın. Onun gibi konuşun, onun gibi hareketler sergileyin. Bir süre sonra kendinize olan güveninizi hissetmeye başlayacaksınız.


7- Sporu Yaşam Tarzı Haline Getirin!


Spor yapmak seksiliğin olmazsa olmazı! Düzenli olarak yıllarca spor yapan bir bayanın harika fiziğinin olmaması neredeyse imkansız. Manken gibi bir boyunuz olmayabilir ama şekilli vücudunuzla giydiğiniz herşeyi kendinize yakıştırmaya başladığınızda her şey çok güzel olacak.


8- Değişik Tarzlar Deneyin!


Sürekli aynı tarzla kot pantolon ve tişört giymek sizi sıkacaktır. Vücut proporsiyonunuza uygun etekler, canlı renkte kombinler, belki haftada bir kez giyeceğiniz topuklu ayakkabı bile sizi iyi hissettirecektir. Saçlarınızı her gün düz kullanıyorsanız, bi gün gözlük takın, saç şeklinizi değiştirin, bi gün at kuyruğu ya da topuz yapın. Mesela bugün renkli bir eyeliner sürün gözlerinize!


9- Evdeyken Bile Bakımlı Olun!


Tüm gün evde olacaksanız, sabahtan akşama kadar pijamalarla oturmanız yanlış! Dışarı çıkacakmışsınız gibi hazırlanmanız, kendinize önem vermeniz, hem güveninizin artmasını sağlayacak hem de kendinizi çirkin ve bakımsız görmekten uzak duracaksınız.



Bize bu kelimelerden ulaştınız: Çekici hissetmenin yolları, seksi olmak, seksi kadınlar, nasıl çekici olunur, erkeği tavlama yolları, güzellik.





YAZININ DEVAMI ==> Çekici Hissetmenin Yolları
Çekici Hissetmenin Yolları
Çekici Hissetmenin Yolları
LihatTutupKomentar