-->

Ünlülerden Güzellik Önerileri

Daha güzel olmak için, daha çok güzelleşmek için sürekli farklı şeyler deniyoruz. Güzellik maskeleri, güzellikürünleri derken konu güzel bayanların güzellik sırlarına kadar geliyor. Bazen uğraşmaktan sıkılıyoruz, bazen kendimizi salıveriyoruz. Fakat her daim ekran başında olan bayanların böyle bir lüksü yok. Onlar sürekli bakımlı olmak zorundalar. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık yaptıkları bakımlar sayesinde ekranda güzel görünebiliyorlar. Biz de sizler için bazı ünlülerin güzellik önerilerini araştırdık!



Gülben Ergen


Gülben Ergen’in Güzellik Sırları


3 tane oğluna rağmen güzelliğinden ödün vermeyen Gülben Ergen sizce de çok hoş bi bayan değil mi? Gülben Ergen güzellik konusunda tamamen doğallıktan yana. Sık sık portakal, greyfurt, havuç suyu içiyor. Sürekli sebze yiyor. Ihlamur, nane gibi bitkisel çaylar tüketiyor. Maydanozu kaynatarak içiyor. Bazen detoks yapıyor. Az miktarda et tüketmeye özen gösteriyor. Kozmetikte de yine doğal olanları tercih ediyor. Kayısı, badem, portakal ve nane yağı gibi gibi bitkisel yağlarla karışım hazırlayarak cildine bakım yapıyor. Haftada bir kez yüzüne peeling ve nem maskesi yapıyor. Saçları için ise haftada iki kez kekik yağı, ceviz yağı, bephanten ampul, susam yağı ve badem yağı karışımını kullanıyor.



Nebahat Çehre


Nebahat Çehre’nin Güzellik Sırları


Yıllara resmen meydan okuyan, onun yaşına geldiğimizde acaba onun gibi güzel kalabilecek miyiz diye merak ettiren Nebahat Çehre’nin güzellik sırlarına bakalım. Nebahat Çehre her gece yüzünü temizlemeyi ihmal etmiyor. Moda ve makyajda kendi saç ve cilt tonuna uygun olan tarzları seçiyor. Kendi için her zaman iyi olanını istiyor. Sigara kullanmıyor. Ekmek ve hamur işi gibi kalorili yiyecekleri sadece kahvaltı zamanında kaçamak yapıyor. Kırmızı et yerine daha çok balığı tercih ediyor. Balığı haftada üç gün tüketmeye çalışıyor. Acıktığında salata yemeye özen gösteriyor. Belki de en önemlisi kendini seviyor ve onu sevenlerle vakit geçiriyor. Günde 2 litre su tüketiyor. Su bardağına limon dilimleri atarak daha çok su tüketilebileceğini tavsiye ediyor. Meyveyi çok sık tüketiyor. Günde mutlaka gram yoğurt tüketiyor. Akşam yemeklerini 19:00-19:30 arası yemeye özen gösteriyor.



Tülin Şahin


Tülin Şahin’in Güzellik Sırları


Çok bakımlı ve pürüzsüz cilde sahip olan ve kusursuz fiziğiyle ön plana çıkan Tülin Şahin’in güzellik sırlarına bakalım. Tülin Şahin sabah akşam yüzünüzü çayla yıkarsanız cildinizi sıkılaştırabileceğinizi söylüyor. Göz torbaları şiştiği zaman çay poşetlerini gözlerine koyarak 10 dakika dinlendiriyor. Çiğ pırasa suyu içerek cildinin parlak görünmesini sağlıyor. Göz altlarında koyuluk belirdiğinde taze inciri ikiye bölüp göz altlarına yerleştirerek 10 dakika bekliyor ve ıhlamur çayına batırılmış pamuklarla kompress yapıyor. Cildini beslemek ve yumuşatmak için baldan faydalanıyor. Balı tek başına kullandığı gibi çeşitli ballı maskelerden de faydalanıyor.



Adriana Lima


Adriana Lima’nın Güzellik Sırları


Pek çok kişinin beğenisini kazanan Adriana Lima’nın güzellik sırlarına geldi sıra. Adriana Lima cildi için çeşitli bakım ürünleri yerine sadece nemlendirici kullanıyor. Güneşe çıkacağı zaman ise güneş koruyucu kremini ihmal etmiyor. Makyajda abartıdan uzak duruyor. Genelde dudaklarında koyu kırmızı parlatıcılar ve gözlerinde ince çekilmiş eyeliner tercih ediyor. Bu onun daha seksi görünmesini sağlıyor. Saçlarında ise genelde orta boyları tercih ediyor. Saçlarının dolgun görünmesi için katlı kesimler kullanıyor. Bronz teniyle uyum sağlayan bakır tonlarında gölgeler kullanıyor ve saçlarını genelde hafif dalgalı yapıyor.



Pelin Karahan


Pelin Karahan’ın Güzellik Sırları


Kavak Yelleri dizisinde sesini duyuran ve yaşından oldukça küçük gösteren Pelin Karahan’ın da güzellik sırlarını merak edeceğinizi düşünüyoruz. Pelin Karahan sizin de gördüğünüz gibi her zaman sadelikten yana. Abartılı makyajdan hoşlanmıyor. Genelde bir rimel bir allık sürüyor. Kuru cilde sahip olduğu için çabuk kuruyan cildine nemlendirici sürmeyi ihmal etmiyor. Gün içinde ellerini çok sık yıkayarak tırnaklarını da besleyen nemlendirici kullanıyor.



Bize bu kelimelerden ulaştınız: ünlülerin güzellik sırları, ünlülerin güzellik önerileri, ünlüler, güzellik, makyaj, moda, bakım, cilt, sağlık.





YAZININ DEVAMI ==> Ünlülerden Güzellik Önerileri
Ünlülerden Güzellik Önerileri
Ünlülerden Güzellik Önerileri
LihatTutupKomentar