-->

En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Ürün

Cildi pürüzsüz ve parlak gösteren en önemli etmenlerden biri gözeneklerdir! Herkes sıkı gözeneklere sahip olmak ister. Çünkü gözenekleriniz genişlerse o deliklere mikroplar birikerek sivilceler, çatlaklar ve kırışıklıklar oluşur. Kadınlar pek çok gözenek sıkılaştırıcı ürün denemesine rağmen çoğundan verim alamamıştır. Kabul etmek gerekir ki gözenek sıkılaştırmak zor bir süreçtir. Geçici olarak kullanabileceğiniz makyaj bazları silikon içerdiği için cildinize zarar verir. Bu tür ürünlerden mümkün olduğunca uzak durmak ve tedavi amaçlı ürünler kullanmak gerekir. Sizler için hazırladığımız bu yazıda en iyi gözenek sıkılaştırıcı ürünleri inceledik.



1- The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser Krem


1- The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser Krem


Gözenek sıkılaştırıcı ürünler arasında oldukça uygun fiyata sahip olan bir krem. 30 ml.lik şişesi uzun süre dayanıyor. Nemlemdiricinizi sürdükten sonra gözenekli bölgelerinize 5 dakika masaj yaparak sürdükten sonra üstüne makyajınızı yapabilirsiniz. Böylece makyaj bazı görevini görecektir. Jel kıvamında bir yapısı var. Kokusu rahatsız edici olsa da sürdükten sonra kayboluyor. Ayrıca yağlanmayı kontrol altına alıyor. Uygun fiyatlı gözenek sıkılaştırıcı ürün arayanlar bu ürüne şans vermeli.


 



2- Estee Lauder Idealist Serum


2- Estee Lauder Idealist Serum


İlk çıktığında pek çok kişi tarafından öve öve bitirelemeyen bir serum kendisi. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa düzenli olarak kullandığınızda 1 ay içinde büyük gözeneklerinizin küçüldüğünü fark ediyorsunuz. Tek şişe tabi ki yetmeyecektir. O yüzden ikincisi için bütçenizi bitirmeden ayırmakta fayda var. Uzun süre kullanımda küçük gözenekleri de sıkılaştıracak performansa sahip. Nemlemdirme özelliği yok. Bu yüzden temiz cildinize uyguladıktan sonra nemlemdirici sürmeli ve bol su içmelisiniz. Yoksa cildiniz kuruyacaktır. Ayrıca makyaj bazı olarak da güzel bir ürün. Cildi kadifemsi ve pürüzsüz yapıyor. Burundaki  gözenekleri 4 hafta kullandıktan sonra %69 küçültüğünü vaat ediyor. Kullanıldı süre boyunca gözeneklerinizi iyi hale getirecek, bırakıldığında ise eski haline döndürecek olan bir ürün. Yani ömür boyu kullanmanız gerekiyor. Yoksa bir süre sonra etkisini kaybedecektir.



3- Lancôme Visionnaire Serum


3- Lancôme Visionnaire Serum


Avrupa’da ve Fransa’da çoğu kadının favori cilt bakım ürünü. 30 yaşın üzerinde kadınlara uygun bir serum. Gözenekleri küçültmenin yanısıra kırışıkları azaltmayı ve cilt lekelerini yok etmeyi de vaat ediyor. Cilt tonunu eşitliyor. Nemlemdiricinin altına makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. Makyajınızı tamamen pürüzsüz yapacaktır.


 


 



4- Clinique Pore Refining Serum


4- Clinique Pore Refining Serum


Yağlı ciltler başta olmak üzere tüm ciltler için uygun olan bir serum. Çok hafif yapısı var. Ölü hücreleri ve cilt pürüzlerini ortadan kaldırarak gözeneklerin yeniden şekle girmesi prensibiyle görev yapıyor. 2 hafta düzenli kullanımda gözeneklerin görünümünde %58 küçülme olacağını vaat ediyor. Mat, sağlıklı ve canlı bir cilt sağlıyor.


 


 



5- Bosphorus Sıkılaştırıcı Toparlayıcı Krem


5- Bosphorus Sıkılaştırıcı Toparlayıcı Krem


Diğer ürünlere göre daha bitkisel bir ürün diyebiliriz. İçeriğinde kayısı çekirdeği yağı, aloe vera jel, bitkisel gliserin, E vitamini, doğal sorbitol, doğal maltoz, algin ve provitamin B5 var. Gördüğünüz gibi cildi besleyen ve bakım yapan bileşenler var. Cildi esnek, canlı ve pürüzsüz yapıyor. Cilt gözeneklerini sıkılaştırıyor. Diğer ürünler gibi sabah akşam düzenli olarak az miktarda ve masaj yaparak uygulanması gerekiyor.


 


 



Bize bu kelimelerden ulaştınız: gözenek sıkılaştırıcı ürünler, büyük gözenekler, cilt bakımı, pürüzsüz cilt, gözenek sıkılaştırıcı, gözenekler nasıl sıkılaştırılır.





YAZININ DEVAMI ==> En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Ürün
En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Ürün
En İyi 5 Gözenek Sıkılaştırıcı Ürün
LihatTutupKomentar