-->

Kahverengi Gözlülere Özel Makyaj Nasıl Yapılır?

Kendimizde olmayan özelliklere sahip olmaya bayılırız! Renkli gözlere özenmek ülkemizdeki kadınlar için klasiktir. Kahverengi gözleri çoğumuz sıradan buluruz. Herkeste olan, bi de gözün yapısı büyük değilse iyice çekiciliğini yitiren, bir bakılınca bir daha bakılmaya gerek duyulmayan kahverengi gözler.. Bunca zaman renkli gözlülere özenerek nasıl da hata yaptınız bir bilseniz! Gözlerinizin sayısız tondaki renklerle ahenk sağladığını, aslında doğuştan şanslı olduğunuzu hiç düşündünüz mü?


Kahverengi gözler için çoğu doğru renk vardır. Renkli gözlülere uygulandığında bakışları silikleştiren o renkler kahverengi gözler için yaratılmış desek yeri. Bronz tonlar gözlerinizi metalik paraya çevirmez veya koyu tonlar gözünüzün etrafında kömür bulaşmış gibi durmaz. Bu yüzden gözlerinin hoş olmadığını ve odak noktasını dudaklara çekmek için uğraşan bayanlar bir kez daha düşünsün. Gözlerinize dikkat çekmek için rujunuzu ve allığınızı doğal tonlardan seçerek gözlerinizi ön plana çıkardığınızda, çoğu zaman renkli gözlülerin bile ulaşamadığı buğulu bakışlara sahip olabilirsiniz.


Eğer gözleriniz ufakse her zaman açık tonları tercih etmelisiniz. Açık tonlar gözlerinizi ortaya çıkartıp daha büyük gösterirken, koyu tonlar gözlerinizi daha fazla küçültür. Gözleri büyük olanlar siyah göz kalemlerini rahatça kullanabilirler. Fakat onlarda da beyaz göz kalemi gözlerinin pörtlek görünmesine neden olur.


Koyu Kahverengi Gözler


Gözleriniz siyaha yakın koyu kahverengiyse koyu tonları kullanırken hiç çekinmeyin. Siyah, mürdüm, füme, koyu yeşil tonları gözlerinizinle tümleşince harikalar yaratır. Yine orta tonlarda kahverengi ve geçiş tonlarında yumuşatma amaçlı kullanacağınız turuncular ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizin için olmazsa olmaz makyaj malzemeniz simsiyah bir maskara olması gereklidir. Göz makyajınızı vurgulayabileceğiniz simsiyah bir eyeliner da elinizin altında olmalı.


Orta Koyuluktaki Kahverengi Gözler


Gözlerinizin ne açık ne de koyu kahverengi olduğunu düşünüyorsanız, gözlerinizi orta koyulukta kahverengi olarak tanımlayabilirsiniz. Menekşe rengi, yeşil renk veya bronz tonlardaki farlar sizin için biçilmiş kaftan! Güneş ışıkları gözlerinize vurduğında ortaya çıkan hoşliği farkederseniz gözlerinizi daha fazla seversiniz!


Açık Kahverengi Gözler


Gözleriniz elaya benzer açık bir kahverengi ise daha da şanslısınız demektir. Çünkü sizin kahverenginizin farklı bir havası var. Mesela hernet tercih ettiği klasik silah eyelinerdan siz uzak durun. Çoğu kişinin aklına gelmeyen kahverengi ve lacivert tonlarındaki eyelinerlar sizin için yaratılmış diyebiliriz. Bu renk eyelinerlarla sizi gören arkadaşlarınız kendilerine aynı makyajı yaptığında şayet gözleri açık kahverengi değilse sonuç onlar için biraz üzücü olabilir. Çünkü bu renkler sizde durduğu gibi kimsede durmaz. İçinde altın dokunuşlar içeren açık sarı tonlardaki farlar da gözlerinizde kusursuz duracaktır.


Şunu da söylemeden geçmeyelim. Renkli gözlerin kalıtsal olarak yoğun olduğu ülkelerde erkekler esmer ve kahverengi gözlü kızları daha çekici buluyor. Bizden söylemesi!


Kendinize hoş bakın.


HER ŞEY BİZ KADINLAR İÇİN….


Kahverengi Gözlülere Özel Makyaj Nasıl Yapılır?

Kahverengi Gözlülere Özel Makyaj Nasıl Yapılır?





YAZININ DEVAMI ==> Kahverengi Gözlülere Özel Makyaj Nasıl Yapılır?
Kahverengi Gözlülere Özel Makyaj Nasıl Yapılır?
Kahverengi Gözlülere Özel Makyaj Nasıl Yapılır?
LihatTutupKomentar