-->

Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi

Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi

Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi Vietnam’dan İspanya’ya, Küba’dan Japonya’ya, 2016 senesinde tüm burçların seyahat etmesi gereken yerleri seçtik. Sizinki hangisi, merak ediyor musunuz? O zaman hiç vakit kaybetmeden hemen başlayalım! 2016’da burcunuza göre gitmeniz gereken 12 tatil destinasyonu


Gökyüzünü taradık, yıldızları inceledik ve bu sene seyahat dünyasında olacakları sizin için keşfettik. 2016 senesi dolu dolu geçecek, özellikle de gezip görme konusunda. Yepyeni keşifler yapmak, pırıl pırıl anılar edinmek için Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi…



Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi


Shares




  • Facebook







  • Twitter







  • Google+







Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi



Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi


KOÇ – İbiza, İspanya
Gururlu, cömert ve yaratıcı Koç burcu dostlarımıza müjde! Yıldızlar 2016’daki unutulmaz seyahatinizin çok yakınlarda, İbiza’da olduğunu söylüyor. Hangi yaşta olursanız olun (ki önemli olan ruh yaşınız!), İbiza’da dolu dolu bir tatil yaşamak için herşey mevcut. Bembeyaz evleri ve turkuaz suları ile Isla Blanca, sabahın ilk ışıklarından itibaren sürprizlerle dolu. Ki sabah ve öğlen saatleri, şehri ve adanın tüm güzelliklerini keşfetmek için ideal bir zaman. E akşam oldu mu da zaten İbiza’da eğlence garanti. İnat ediyoruz, bu sene Koç burcuysanız yolunuzu İbiza’ya çevirin!


BOĞA – Bakü, Azerbaycan
Boğa burcu demek, cesur ve yüksek enerjili olmak demek. Her an yeni bir maceraya, deneyime hazır olmak demek. Boğa burcuysanız eğer, 2016’da macerayı çok yakınlarda, komşu başkent Bakü’de bulacaksınız. Bu da demek oluyor ki, enerjinizi uzun yola harcamak yerine, seyahate ve keşfe saklayabilecksiniz. Kafkaslar’ın incisi Bakü, yeniyle eskinin harmanlandığı, her köşesinde yeni bir sürpriz bulabileceğiniz büyüleyici bir yer. Hazar Denizi kıyılarındaki Bakü’nün tarihi merkezi olan ve UNESCO Dünya Mirasları arasında bulunan İçeri Şehir, Şirvanşahlar Sarayı ve Kız Kalesi gibi eserleriyle sizi mest edecek. Gündüzü gezerek geçirdikten sonra, akşama Azerbaycan Devlet Filarmonisi’nde harika bir konser izleyebilirsiniz. Müziğin, balenin, operanın şehrin dokusunda ne kadar önemli bir yeri olduğuna inanamayacaksınız!


İKİZLER – Taşkent, Özbekistan
İkizler burcu meraklı olur. Hayatta tek bir an sıkıcı olmasın ister. Bu yüzden de alıştığı şeylerden uzaklaşıp, sürekli yeni şeyler denemek ister. O yüzden İkizler gezginlerinin bu seneki rotası, Orta Asya’nın gülü, Özbekistan’ın başkenti Taşkent. Tarihi Türk yapıları ve yaşam tarzıyla beraber, yüzyıllar boyunca bölgeden gelip geçen Arap, Çin ve Rus kültürlerinden izler taşıyan Taşkent’in hikayesini derinlemesine keşfetmek için, müzelerine uğramanız gerekiyor. Tabi zamanınız varsa ve Türk tarihine daha da yakından tanıklık etmek istiyorsanız, efsaneler şehri Semerkant’a yolunuzu çevirmeniz gerekiyor!


YENGEÇ – New York, Amerika Birleşik Devletleri
Zarif ama sağlam, hassas ama güçlü Yengeç burcu, seyahat etmek için kendi gibi karaktere sahip yerleri hak ediyor. Eğer Yengeç burcuysanız, 2016 senesi sizi kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak. Neden mi? Çünkü bu sene maceranız, sizi herkesin hayallerini süsleyen New York’a götürecek! Empire State Building, Central Park, oradan da Modern Sanat Müzesi, sonra da Times Square… derken, geze geze zamanın nasıl geçtiğini anlamaycaksınız! Ve inanın, dünyanın kalbinin attığı bu şehirden ayrılmak istemeyeceksiniz. Hele ki sonbaharda New York’taysanız, şehrin kırmızı ve turuncu tonları sizi şehre daha daha da bir aşık edecek.


ASLAN – Havana, Küba
Yaratıcılık, güç, hararetli bir ruh. Ve tabi doğuştan lider olmak. Bunlar Aslan burcunun özellikleri. 2016 senesinde keşif ve seyahat konusunda farkını ortaya koymak isteyen Aslan burçları, Küba’nın kıpır kıpır başkenti Havana’ya gitmek isteyecek. Turizm olarak yükselişe geçen bu renkli ülke, rom ve purolardan çok daha fazlasını sunuyor. Günümüze kadar korunmş antik gelenekleri, el değmemiş nefes kesici manzaraları ile burası, gerçek gezginlerin gözdesi. İnstagram’a koyduğunuz fotoğraflara herkes hayran kalacak!


BAŞAK – Lima, Peru
Anlayışlı, keskin zekalı ve derinlemesine düşünmeyi seven Başak burcu, hep ilham verecek şeylerin arayışında. 2016 senesindeki hedefiniz Peru’nun başkenti Lima, bu konuda sizi fazlasıyla doyuracak! Doğanın tarih ile bütünleştiği bu eşsiz şehrin mimarisi ve manzaraları o kadar güzel ki, adeta bir ressamın elinden çıkmış gibi duruyor. Hemen sırt çantanızı kapın, yola düşün. Bu sene, sizin seneniz!


TERAZİ – Kyoto, Japonya
Mükemmellikten asla ödün vermeyen, uyumun ve inceliğin temsilcisi Terazi burcu için, bu seneki Skyscanner seyahat falınızda büyülü Kyoto şehri var. Gerçek ile efsanenin birbirine karıştığı, Japon İmparatorluğu’nun kalbinin attığı “bin tapınaklı şehir” Kyoto, bin yıllık zengin bir tarihe sahip. Japon kültürünü ve sanatını tatmak için Kabuki tiyatrosunu izleyin, gizemli tapınakları ve görkemli müzeleri gezin. Sonrasında ruhunuzu tazelemek için cennet gibi geleneksel Japon bahçelerine girin. Dinginlik, bilgelik, huzur ve eğlenceyi bulacağınız bir tatile hazır mısınız?


AKREP – Mexico City, Meksika
Azimli, alımlı, otoriter ve kıvrak zekalı Akrep burçları, herşeyi son detayına kadar planlamayı severler – konu seyahat olunca bile! 2016 senesi onlar için Mexico City ile ilginç bir fırsat sunuyor. Bu modern şehir öyle çılgın, öyle büyük ki, tek yönlü bilet almayı bile düşünebilirsiniz! Mexico City’de gözünüze ilk çarpan şey, şehrin devasa meydanı Plaza de la Constitución olacak. Biraz sükunet arıyorsanız, Bosque de Chapultepec’e doğru yol alabilirsiniz. Burada yeşil bir alanın yanı sıra, harika bir şehir manzarası ve güzel bi kale bulacaksınız! Şimdiden iyi yolculuklar, değerli Akrep burçları!


YAY – Abu Dabi, Birleşik Arap Emirlikleri
Yay burcundan olanlar, macera düşkünlüğünün yanı sıra, yüksek enerjiye ve sadık, ilkeli bir duruşa da sahipler. Yılın harika geçmesi için olmazsa olmazlarından biri ise harika bir seyahat. Yay burcu için oklar bu sene Abu Dabi’yi gösteriyor. Göz alabildiğince uzanan gökdelenler, cam cepheli binalar ve yeryüzüne tepeden bakan restoranlarla tatil keyfini zirvede yaşayabilir, Şeyh Zayid Camii’nin bembeyaz kubbelerinin altında ve Al Ain’in yeşilliklerinde huzur bulabilirsiniz.


OĞLAK – Viyana, Avusturya
Çalışkanlığıyla ünlü Oğlak burcu, boş durmayı sevmez. Bu sabırlı ve sorumluluk sahibi seyahatseverler, kendilerine ödül olarak 2016’da Avusturya’nın her karışı başka güzel asil başkenti Viyana’yı seçmeli. Şık müzeleriyle, sanat dolu mimarisiyle, çeşmeleri ve meydanlarıyla, şirin sokaklarıyla, Klimt’in eserleriyle, UNESCO mirası tarihi bölgesi, ve tabi ki de Sacher Torte’nin zengin çikolata tadı ile, bu şehirde boş tek bir anınız olmayacağına eminiz!


KOVA – Hanoi, Vietnam
Kova burcu olmak demek, zoru başarmayı sevmek demek. O yüzden yıldızlar 2016 senesinde onlara sıkı bir macera için Vietnam’ın Hanoi şehrini gösteriyor. Kova burcunun yaratıcı ve fedakar ruhuna bire bir uyan bu renkli şehirde, tarihin, doğanın, politikanın ve kültürün harmanlandığı bir keşif yapın. Sonra Hanoi’daki huzurlu ve güzel manzaralara bakarak derin düşüncelere dalın!


BALIK – Bangkok, Tayland
Şair ruhlu, doğayla uyumu seven Balık burçları için 2016 senesinde hedef, Tayland’ın rengarenk başkenti Bangkok. Bu büyülü şehir her gün size yeni bir yüzünü gösterecek, her köşesinde sizi yeni bir güzellikle soluksuz bırakacak. Tüm hislerinize bayram ettirecek marketleriyle, rüya gibi plajlarıyla ve egzotik yeşilliğiyle Bangkok, sizi kendine aşık ettirecek!





YAZININ DEVAMI ==> Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi
Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi
Burçlara Göre 2016 Tatil Rehberi
LihatTutupKomentar