-->

En Kalıcı Eyeliner"lar | En iyi Eyeliner

Eyeliner’ı güzel sürebilmek kadar kullandığımız eyeliner’ın kalitesi de çok önemli! Sırf incecik ve sert fırçası var diye görünüşüne kapılıp aldığınız ve kullandığınız gün kuyrukları akmış ya da uçmuş eyeliner kullanmadınız mı? Mutlaka başınıza gelmiştir. Üstelik bu kalıcılık sorunu pahalı yani high end ürünlerde bile var! O yüzden kadınlar artık eyeliner’ın yapısından çok kalıcılığına önem veriyorlar. Örneğin The Balm markasına çoğu kadının aşık olduğunu bilirsiniz. Fakat incecik fırçası ve tek sürüşte rengini veren Schwing isimli eyeliner’ının kalıcılığı berbat! En ufak bir göz yaşarmasında o kuyruk tüm gözünüze bulaşıp sizi canavara çeviriyor. Ürün sadece incecik kuyruksuz bir şekilde kirpik dibine çizgi çekmeye müsait. Bizim hayallerimizi süsleyen eyeliner makyajları için öncelikle kalıcı eyeliner’ları bulmamız şart. İşte en kalıcı eyeliner’lar!


1- Inglot Gel Eyeliner1- Inglot Gel Eyeliner


Bi kere kalıcı eyeliner diyince akla ilk gelen Inglot markası! Tövbe çıkmam diyen cinsten. Bu ürün ancak cleansing-oil tarzı ürünlerle çıkıyor. O da üzerinde 3-4 defa geçmeniz lazım. Evet kalıcılık olarak üstüne diyecek yok. Peki ya kullanımı? Bi ürün ne kadar sertse o kadar kalıcıdır. Inglot gel eyeliner’ın da çok sert bir yapısı var. Bu yüzden kullanımı zor. Yani jel eyeliner kullanmaya yeni başlayacaklar bu ürünü bir sonraki alışverişinde alsın. Öncelikle daha yumuşak bir ürün kullansın. Zaten jel eyeliner kullanıyorsanız her gün eyeliner fırçanızı temizlemelisiniz. Inglot bu işkenceyi 3’e 5’e katlar. Fırça kıllarından ürünü arındırmak için biraz zamana ihtiyacınız var. 7-8 ay sonra kaskatı kesiliyor. Bu durumda alkol ya da duraline ile yumuşatmanız tavsiye ediliyor. Jel eyeliner kullanmaya eliniz yatkınsa ve seviyorsanız bu ürün sizin vazgeçilmeziniz olabilir.


2- Mac Fluid Line Gel Eyeliner 2- Mac Fluid Line Gel Eyeliner


Çoğa kadının gözdesi olmayı başarmış jel eyeliner’dır. Yumuşacık yapısına rağmen kalıcılığı çok iyi. Mat siyah ve kahverengi rengi mevcut. Göz kapağı dışında kirpik diplerine göz kalemi yerine de kullanılabilir. Hatta göz kapağına tamamen uygulandıktan sonra gri farlarla renk geçişi yaratarak çok kalıcı koyu renk smokey göz makyajına sahip olunabilir. Yağlı göz kapaklarında bile akma bulaşma yapmayan bir yapısı var. Eyeliner fırçasını temizlerken de zorluk çıkarmıyor. Çok bereketli olduğu için fiyatını fazlasıyla hak ediyor. Tek sorunu ağzını fazla açık bırakmaya gelmemesi. Kullanım esnasında kavanozun ağzını düz bir zemine ters çevirerek kapalı bir şekilde bekletmenizi tavsiye ederiz. Çok hızlı kuruyan yapısı olduğu için elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor. Çok kolay sürüldüğü için ise hızlı kuruma özelliğini avantaja çeviriyor. Bu ürünü tavsiye ediyoruz.


3- Clinique Eye Defining Liquid Liner 3- Clinique Eye Defining Liquid Liner


Hızlı kuruyan ve kolay sürülen likit eyeliner’lardan. Hem ince hem de kalın sürebilme imkanı sağlayan aplikatörüyle kendini sevdiriyor. İnce de sürseniz kalın da sürseniz çok doğal bir görüntüsü var. Suya dayanıklı. Ayrıca antialerjik olduğu için lens kullananların büyük sorunu olan yanma hissi bu ürünün formülüyle sonlandırılmış.


 


 


 


 


 


 


 


4- Lancome Artliner 4- Lancome Artliner


Harika aplikatöre sahip bir kalem eyeliner! Akışkan ve yumuşak kıvamlı olması, köpük uçlu aplikatörünün de yardımıyla çok kolay net çizgiler çizmenizi sağlıyor. Kendinizi kasmanıza gerek yok. İnce çizgi istediğinizde hafifçe, kalın çizgi istediğinizde ise biraz daha kuvvetlice bastırın ve çekin. Tek hamlede keskin bir belirginlik ve uzun süre kalıcılık sağlayan bir ürün.


 


 


 


 


 


5- Loreal Super Liner Gel Intenza 5- Loreal Super Liner Gel Intenza


İçersinden uygulama yapabilmeniz için küçük bir fırça çıkıyor. Fırçası çok kullanışlı. Yumuşacık bir yapısı var ve çoğu jel eyeliner gibi şişesinde kaskatı kesilmiyor. Sürümü çok rahat. Bu yüzden başarılı bir çizgi çekmek ve kuyruk yapmak çok kolay. Sürdükten sonra biraz kurumasını bekleyin. Sabah sürüp akşam eve geldiğinizde en ufak bir bozulma olmuyor. En güzel yanlarından biri de kolay temizlenmesi. Gözlerinizi yıpratmadan, ovuşturmadan kolaylıkla çıkıyor. Fiyatı uygun, sürümü çok kolay, kalıcılığı çok iyi, temizlenmesi basit ve bereketli bir ürün. Jel eyeliner kullanmaya yeni başlayanlara tavsiye edebiliriz.


 


 


 



 


Bize bu kelimelerden ulaştınız: Jel eyeliner, gel eyeliner, en kalıcı eyeliner, en iyi eyeliner, eyeliner sürme teknikleri, kadın sitesi, makyaj.





YAZININ DEVAMI ==> En Kalıcı Eyeliner"lar | En iyi Eyeliner
En Kalıcı Eyeliner
En Kalıcı Eyeliner
LihatTutupKomentar