-->

2015 Kurban Bayramı Mesajları

bayram_mesajlari

Sevdiklerinize gönderebileceğiniz bayram tebriği arıyorsanız 2015 Kurban bayramı mesajlarından dilediğinizi gönderebilirsiniz.


*Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle. Kurban Bayramınızı en içten dileklerime kutlarım.


*En Güzel Bayramların En Güzel Anlıları Sadece Bugün değil Hergün Size güzel bir Anı olsun! Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!


*Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun…


*Buraları yıkılıyor, nur’dan yıkılıyor, Hergün peşime nesfsim takılıyor, Ben islamı seçtim tercihim doğru, İndir başını hadi secdeye doğru. Hayırlı Bayramlar.


*Bugün yüzün öpülmekten solsun, miğden kurban etiyle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun. Bayramın kutlu olsun.


*Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun…


*Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.


*Her şeye kadir olan Yüce Allahü teala, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.


* Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.


*Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun…7


*-Dualarım sizinle bir daha ki Kurban Bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile Kurban Bayramı”nız hayırlı olsun.


* Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.





YAZININ DEVAMI ==> 2015 Kurban Bayramı Mesajları
2015 Kurban Bayramı Mesajları
2015 Kurban Bayramı Mesajları
LihatTutupKomentar