-->

Diş Eti Rengine Göre Ruj Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Gülmek bir kadının en güzel silahıdır. Güzel bir gülümsemenin verdiği etkiyi hiç bir kozmetik ürünü veremez. Tabii burada konu bakımlı dişler ve dudaklar olmalı. Dişlerinizi düzenli olarak fırçalayıp bakmıyorsanız, dudaklarınıza peeling yapmıyorsanız sizin gülüşünüzün rengi biraz soluk olacaktır. Bunları yapıyorsanız ve gülüşünüze rujla renk katmak istiyorsanız o zaman kullandığınız rujun rengi çok önemli! Sağlık açısından bir sorunu olmayan bayanlar artık güzellik için dişçiye gitmeye başladı. Özellikle Hollywood gülüşüne sahip olmak isteyenler bir hayli fazla! Harika dişlere sahip olabilirsiniz fakat diş eti renginize uygun ruj sürmediyseniz o zaman hata yaptığınızı söylemek isteriz. Kişinin ten ve diş eti rengine göre ruj tercih etmeside en az diş yapısı kadar önemli.


Kişinin yüz ahengine uygun olarak diş ve diş eti estetiğinin görünümünde yapılan dudak makyajı da önemli bir etken. Dişlerin istenilen görünümünü sağlayabilmesi için dudak makyajında doğru ruj rengi seçilmeli. Daha önceden ten rengine göre ruj seçimi yapmanız gerektiğini söylemiştik.


Diş etleriniz açık pembe renkte iseDiş etleriniz açık pembe renkte ise; açık tonlarda makyaj yapmalısınız. Koyu renk ruj sürmek en büyük yanlışınız olacaktır. Çünkü güldüğünüz zaman rujunuz değil diş etleriniz sırıtacaktır. Halbuki gülüş sırasında esas gözükmesi istenilen diş ve dudak arasındaki uyum. Diş eti kesinlikle dikkat çekmemeli! Peki siz hiç koyu renk ruj sürmeyecek misiniz? Tabii ki hayır. Özel günlerinizde ya da değişiklik istediğiniz zaman sürebilirsiniz. Yeter ki dişleriniz beyaz olsun. Diş eti rengi nasıl olursa olsun, dişler beyaz ise muhteşem bir gülüş yakalamak mümkündür




Diş etleriniz koyu renkte ise; bu sefer açık tondaki rujlardan kaçınmalısınız. Özellikle kırmızı renge yakın diş etleriniz varsa, uçuk pembe ruju dudaklarınızda bir hayal edin. Ne kadar yanlış bir görüntü değil mi? Siz ise koyu renk rujlar tercih edin.


 


 


dis-eti-rengine-gore-ruj-3[1]


Yani dengeyi sağlamak çok önemli. Bu yanlışa düşmek istemezseniz günlük hayatta doğal, dudak rengine yakın rujlar kullanabilirsiniz. Orta koyuluktaki rujlar herkese yakışacaktır. Solda gördüğünüz bayanın kırmızı ruju sizce doğru mu?


Dişlerinizin sarı görünmesinden yakınıyorsanız o zaman rujunuzu yanlış seçiyorsunuz demektir. Diş etiniz koyu renkse, koyu renk rujlar yakışır demiştik. Fakat burada dişlerinizin rengi de devreye giriyor. Dişleriniz ne kadar beyazsa koyu renk rujunuz o kadar çekici görünür. Dişleriniz sarıya dönükse asla koyu renk ruj sürmeyin güzeller. Koyu renk rujları çok seviyorsanız, basit bir diş beyazlatma işlemiyle bembeyaz dişlere dolayısıyla rujlarınıza gönül rahatlığı ile kavuşabilirsiniz.


Dudaklarınız ince ise, güldüğünüzde diş etleriniz daha çok ön planda olacak bu da sizi rahatsız edecektir. Bunun yanı sıra dişlerinizi fırçaladıktan sonra diş etlerinizin iç yüzeylerine yine fırça ile 1 dakika boyunca dairesel hareketlerle masaj yaparsanız, diş etlerinizdeki kanlanmayı artırarak, diş eti renginizi canlandırabilirsiniz. Böylece diş etlerinizi arka plana itip dudaklarınızı daha dolgun gösterebilirsiniz.


Dişlerinize ve dudaklarınıza iyi bakın. En güzel gülüşler sizinle olsun.



 


Bize bu kelimelerden ulaştınız: Diş eti rengine göre ruj seçimi, ruj nasıl seçilir, dolgun dudaklar, ruj nasıl sürülür, dudak makyajı nasıl yapılır, ten rengine göre ruj nasıl seçilir, güzellik, kadın sitesi.





YAZININ DEVAMI ==> Diş Eti Rengine Göre Ruj Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Diş Eti Rengine Göre Ruj Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Diş Eti Rengine Göre Ruj Seçimi Nasıl Olmalıdır?
LihatTutupKomentar