-->

Ombre Düğün Konsepti

Ombre Düğün Konsepti

Ombre saçlardan sonra modada yeni bir akım başladı ombre gelinlik ve ombre düğün! ombre aynı renkte tonlar arası geçişlerden oluşan bir görüntüdür,
Ombre düğünler ise pastalarda, gelinliklerde, hatta düğün masalarının üzerindeki peçetelerde bile renk geçişleri yapılarak hoş, renkli ve unutulmaz bir düğün günü geçirmenizi sağlayan bir düğün konseptidir.
İşte size ilham olabilecek ombre düğünden kareler


ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (1)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (1)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (2)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (3)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (4)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (5)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (6)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (7)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (8)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (9)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (10)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (11)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (12)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (13)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (14)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (15)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (16)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (17)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (18)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (19)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (20)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (21)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (22)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (23)ombre_gelinlik_ve_ombre_dugun (24)




YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.












YAZININ DEVAMI ==> Ombre Düğün Konsepti
Ombre Düğün Konsepti
Ombre Düğün Konsepti
LihatTutupKomentar