-->

Olimpik Anneyim Çocuklar Sporla Büyüyor

Olimpik Anneyim Çocuklar Sporla Büyüyor

Her anne çocuğu için her şeyin en iyisini ister. Her çocuk annesinin desteğini alarak büyür. Çocuklarınızın özgüven duygusunun gelişmesi ve diğer insanlarla olan ilişkilerinde başarı sağlayabilmesi için onları başarılı olduğu spor dallarına yönlendirmeniz çok önemli.



Sporun herhangi bir dalıyla uğraşan çocuk sağlıklı büyür, küçük yaşta sorumluluk duygusuna sahip olur ve elindekileri etrafındakilerle paylaşmayı öğrenir.


Spora yönelen çocuk sanılanın aksine okulunu boşlamaz hatta derslerinde diğer öğrenicilere göre daha çok başarı sağlar. Çünkü sorumluluk düzeyi gelişir kendine has bir plan ve programı olur neyi ne zaman yapacağını çok iyi bilir.


Sporla büyüyen çocuklar bir ortama girdiği zaman alışma sürecinde sıkıntılar yaşamaz aksine girişken ve konuşkan olurlar hatta bulundukları ortamın en göze çarpan ismi haline gelir.


Türkiye’de ise durum pek iç açıcı değil. 10 çocuktan 2’si ve 10 anneden 2 ‘si spor yapıyor.


Bu oranları değiştirebilmek sizin elinizde…


Sizler çocuğunuzu spora yönlendirerek olimpik anne olabilirsiniz. Spora ve sporcuya senelerdir desteğini esirgemeyen P&G den aldığınız ürünlerin gelirinin bir kısmıyla spora katkıda bulunabilirsiniz.


Siz bilinçli anneler olarak çocuklarınızla beraber spor yaptığınız anları fotoğraflayıp  #OlimpikAnneyim etiketi kullanarak sosyal medyada paylaşabilirsiniz.


 







YAZININ DEVAMI ==> Olimpik Anneyim Çocuklar Sporla Büyüyor
Olimpik Anneyim Çocuklar Sporla Büyüyor
Olimpik Anneyim Çocuklar Sporla Büyüyor
LihatTutupKomentar