-->

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Elbiseleri

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Elbiseleri

Muhteşem Yüzyıl son senelerin oldukça ses getiren dizilerinden oldu. Özellikle dizide giyilen kıyafetler çok konuşuldu. Hürrem sultan elbiseleri resim galerimizde dizide Meryem Uzerli’nin giydiği ve Osmanlı’dan esinlenerek tasarlanan kaftanlara, bindallı kıyafetlere verdik.
Bu giysileri giyen kadının kendini prenses gibi göreceğinden hiç şüphe yok, gerçekten oldukça gösterişli giysiler, tabi şuan günlük hayatta giyilir mi? elbetteki giyilmez. Fakat kına geceniz için bir elbise arıyorsanız, Hürrem sultan elbiseleri galerimiz size fikir verebilir.


Moda Hakkında Herşey Tıklayınız


 


hurrem_sultan_elbiseleri (1)hurrem_sultan_elbiseleri (1)hurrem_sultan_elbiseleri (2)hurrem_sultan_elbiseleri (2)hurrem_sultan_elbiseleri (3)hurrem_sultan_elbiseleri (3)hurrem_sultan_elbiseleri (4)hurrem_sultan_elbiseleri (4)hurrem_sultan_elbiseleri (5)hurrem_sultan_elbiseleri (5)hurrem_sultan_elbiseleri (6)hurrem_sultan_elbiseleri (6)hurrem_sultan_elbiseleri (7)hurrem_sultan_elbiseleri (7)hurrem_sultan_elbiseleri (8)hurrem_sultan_elbiseleri (9)hurrem_sultan_elbiseleri (10)hurrem_sultan_elbiseleri (11)







YAZININ DEVAMI ==> Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Elbiseleri
Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Elbiseleri
Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Elbiseleri
LihatTutupKomentar