-->

Kadınlar Neden Çirkin Erkek Sever?

Kadınlar Neden Çirkin Erkek Sever?

Fıstık gibi kızların yanındaki kel göbekli ve bodur erkekler sizi de şaşırtıyor mu? peki kadınlar neden çirkin erkek sever?
güzel kadınlar neden çirkin erkeklerle evlenir? hiç merak ettiniz mi? işte cevapları!
Esprili erkek!
Şayet espri yeteneğiniz gelişmişse zekice espriler yapıp kadınınızı güldürmeyi başarıyorsanız şanslısınız! kadınların kendini güldüren erkeklerden hoşlandığı
pek çok araştırmaya bile konu olmuştur.


Zengin erkek
Paranız varsa ve bonkör de biriyseniz, tip benim için hiç önemli değil, gönüller bir olsun! diye düşünen yüzbin milyon tane kadın bulabilirsiniz.Actor Taylor Lautner arrives on the red


Kompleksi Kadın
Bazı kompleksli kadınlar ne kadar güzel olsalarda kendilerini beğenmezler, değersiz ve çirkin hissederler, yakışıklı erkek beni ne yapsın, yarın öbürgün bana boynuzu takar diye düşünüp, kendilerini yakışıklı erkeğe uygun görmez, ve davul bile dengi dengine deyip çirkin biriyle evlenirler.


Evlilik Aşk İlişkiler Hakkında Herşey İçin Tıklayınız


Prenses sendromu!
Kaprisleri çeken, partnerine prenses gibi davranan erkeklerinde güzel kadınlarla ilgili şansı yüksek. Bazı kadınların egosu yüksektir, sürekli ilgi gördüğü pohpohlandığı adamın tipini bile görmezler!guzel_kadinlar_neden_cirkin_erkeklerle_evlenir (3)


Saf erkek
Güzel kadınların bir kısmı tam anasının gözüdür, iki cambaz bir ipte oynamaz diye düşünüp saf olan, istediği gibi evirip çevirebileceği adamı kendilerine eş yaparlar!


İyi huylu erkek
Güzel yüzlüye 40 günde doyulur, iyi huyluya 40 yıl doyulmaz demiş atalarımız.
Bu bilinçte olan bazı kadınlar için yakışıklılık kriter bile değildir, onların tek aradığı yanında huzur bulacağı ona iyi davranacak bir eştir.




YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.










YAZININ DEVAMI ==> Kadınlar Neden Çirkin Erkek Sever?
Kadınlar Neden Çirkin Erkek Sever?
Kadınlar Neden Çirkin Erkek Sever?
LihatTutupKomentar