-->

En Güzel Yazlık Ev Dekorasyonu Örnekleri

En Güzel Yazlık Ev Dekorasyonu Örnekleri

Doğru bir dekorasyonla döşenmiş yazlık evlere bakmak bile insana huzur veriyor. Yazlık ev dekorasyonu nasıl olmalı? resim galerimizde yazlık evini dekore etmek isteyen ve fikir arayışı içinde olan kişilere ilham olabilecek en güzel yazlık ev dekorasyonu örneklerine yer verdik.
Yazlık ev dekorasyonu nasıl olmalı?
1- Odalarda yalnızca işinize yarayacak eşyalar olsun, normal evlerdeki gibi eşya kalabalığından uzak durun.
2- Duvarlarda sarı, lila, açık yeşil, krem gibi iç açıcı renkler kullanın, bu tonlar odanızı daha ferah ve aydınlık gösterecektir.
3-Satın alacağınız mobilyalar hafif ve ergonomik olsun böylece evin temizlenmesi kolay ve hızlı olur.
4- Nevresim takımlarınızda, koltuk örtülerinizde, perdelerinizde çiçekli, bitkili desenleri seçin, yazın geldiği, evin yazlık ev olduğu belli olsun!
5- Bir odanızda kitaplık bölümü yapın, yaz demek dinlenme, tatil demektir, ve yatağa uzanıp iyi kitapları okumak size çok zevk verecektir.
6-Odanın genel görünümünde canlı renkler hakim olsun, siyah kahverengi gibi renkleri kullanmaktan kaçının.


En Güzel Yazlık Ev Dekorasyonu Örnekleri Tıklayınız


yazlik_ev_dekorasyonu (1)yazlik_ev_dekorasyonu (2)yazlik_ev_dekorasyonu (3)yazlik_ev_dekorasyonu (4)yazlik_ev_dekorasyonu (5)yazlik_ev_dekorasyonu (6)yazlik_ev_dekorasyonu (7)yazlik_ev_dekorasyonu (8)yazlik_ev_dekorasyonu (9)summer house decor, summeryazlik_ev_dekorasyonu (11)summer house interiors, summeryazlik_ev_dekorasyonu (13)




YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.












YAZININ DEVAMI ==> En Güzel Yazlık Ev Dekorasyonu Örnekleri
En Güzel Yazlık Ev Dekorasyonu Örnekleri
En Güzel Yazlık Ev Dekorasyonu Örnekleri
LihatTutupKomentar