-->

Dolgun Kirpikler İçin Rimel Sürme Teknikleri

Dolgun Kirpikler İçin Rimel Sürme Teknikleri

Makyaj yaparken bilmemiz gereken belli hileler vardır, makyaj tüyolarını uygulayarak daha kusursuz görüntüye kavuşabiliriz. Doğru rimel sürme teknikleri makalemizde uzun, dolgun kirpikler için önerilerde bulunduk.


Kirpiklerinizin uzun süre kıvrık mı kalmasını istiyorsunuz? kirpik kıvırma makinenizi fön makinesi ile ısıtın, ondan sonra kullanın, böylece kirpikleriniz bozulmadan kıvrık kalacaktır.


Kirpik kıvırıcınıza kalem sürün, ondan sonra kirpiklerinizi kıvırın. Hem göz kapaklarınıza eyeliner sürülüp hem de kirpikleriniz kıvrılacak bir taşta iki kuş vurmuş olacaksınız.dogru_rimel_surme_teknikleri (1)


Maskaranızı kullanmadan hafifçe bükün, rimeliniz daha kolay kullanılacaktır.dogru_rimel_surme_teknikleri (7)


Rimel nasıl çıkar? rimeli kolayca temizlemek için bir pamuğu göz makyajı temizleyicinize batırın ve pamuğu gözlerinize 1 dakika tutun, makyajınız kolayca çıkacaktır.dogru_rimel_surme_teknikleri (2)


Kartviziti göz kapaklarınıza koyup rimelinizi o şekilde sürün. Bu yöntem rimel sürmenin püf noktalarındandır.dogru_rimel_surme_teknikleri (3)


Rimelinizin ağız kısmındaki boya kalıntıları varsa peçeteyle silin, böylece rimeliniz kurumadan uzun süre dayanacaktır.


Fondöteninizi ve göz farınızı sürdükten sonra, en son rimelinizi uygulayın.


Rimel Sürmenin Püf Noktaları Nelerdir? Tıklayınız


Kurumaya başlayan rimelinizin ağzınızı sıkıca kapatıp sıcak suda bekletin, rimeliniz yumuşayacak daha kolay sürülecektir.


Bir kaç kat rimel sürünce kirpiklerde topaklanma yapışma oluşabilir, bu durumda kirpiklerinizi diş fırçasıyla fırçalayın.dogru_rimel_surme_teknikleri (6)


Rimeliniz kurumaya başladıysa içine bir kaç damla contac lense solüsyonundan damlatın.


En İyi Rimeller Tıklayınız


dogru_rimel_surme_teknikleri (9)


Kirpiklerinizin kalın, uzun ve dolgun gözükmesini istiyorsanız rimelinize bebek pudrası sürün, pudra kirpiklerinizin daha hacimli gösterecektir.


Kadınların Bilmesi Gereken 13 Güzellik Hilesi Tıklayınız
dogru_rimel_surme_teknikleri (8)


YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


 







YAZININ DEVAMI ==> Dolgun Kirpikler İçin Rimel Sürme Teknikleri
Dolgun Kirpikler İçin Rimel Sürme Teknikleri
Dolgun Kirpikler İçin Rimel Sürme Teknikleri
LihatTutupKomentar