-->

Evlilik Problemleri Nasıl Aşılır?

Evlilik Problemleri Nasıl Aşılır?

Her evlilikte kimi zaman çeşitli problemler yaşanabilir. Evlilik problemleri nasıl aşılır? makalemizde eşinizle yaşadığınız sıkıntılı zamanları atlatabilmeniz için çeşitli önerilerde bulunduk.


Evlilik problemleri nasıl çözülür? sorusunun cevabı altın kural problem çıkarmamakla!
sabırlı, hoş görülü ve nazik olursanız ortada çözülmesi gereken problem falan da kalmaz.
Konuşun! istekleriniz talepleriniz net olsun, karşı tarafa bildirmediğiniz sürece o asla içinizden geçenleri bilemeyecektir! eşinizin hoşlandığınız ve hoşlanmadığınız yönlerini onu rencide etmeden söyleyin ve hoşlanmadığınız şeyleri düzeltmesini rica edin.


evlilik_problemleri (1)İkinizde kızgın ve sinirliyken asla tartışmayın! mümkünse bu ortamdan hemen uzaklaşın! öfkeyle kalkan zararla oturur!
Sorunları asla görmemezlikten gelip biriktirmeyin! bu durum ani öfke patlamalarına neden olur, yeri geldiğinde sakin sakin konuşup çözüme kavuşturmaya bakın.


Evlilik Aşk İlişkiler Hakkında Herşey İçin Tıklayınız


 


evlilik_problemleri (2)Aranızda yaşananlar yalnızca ikinizde kalmalı! işe aileleri karıştırmak problemin hiç yoktan çok büyümesine neden olur.
Eleştirel değil yapıcı olun, hiç kimse mükemmel değildir, şöyle düşünün bu eşinizden memnun kalmadınız ve boşandınız gelen kişinin de kendine göre değişik huyları olacak! hem tecrübelerle ortaya çıkan bir söz var; gelen gideni aratır.evlilik_problemleri (3)



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.




 







YAZININ DEVAMI ==> Evlilik Problemleri Nasıl Aşılır?
Evlilik Problemleri Nasıl Aşılır?
Evlilik Problemleri Nasıl Aşılır?
LihatTutupKomentar