-->

Erkekler Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Erkekler Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Sosyal medyada çok paylaşılan bir resim vardır, çok kalın bir kitap resmi ve altında yazan kadınları anlama kılavuzu yazısı. Aslında durum erkekler için de aynıdır. Biz insanoğlu her birimiz çeşitli duygulara, huylara sahip keşfedilmeyi bekleyen bir deniziz. Erkekler hakkında doğru bilinen yanlışlar makalemizde biz ne zannediyorduk, halbuki erkeklerin beklentileri nelerdir konusuna yer verdik


Erkeklerin sürekli aklından seksin geçtiği, seksüel duygularının çok güçlü olduğu erkekler hakkında yanlış bilinen kanılardandır. Hele ki günümüz de hormonlu gıdanlar testoren ve östrojen seviyelerinde o kadar oynama yaptı ki, çoğu erkek için seks 3., hatta 4. planda yer almaya başladı.


kadin_erkek_iliskileri (1)Erkekler hakkında yanlış bilinen şeylerden biri de tüm erkeklerin zayıf kadınları çekici bulduğu. Böyle bir genelleme yapmak çok büyük hata olur. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz. Zayıf, balık eti, uzun, kısa, esmer sarışın hatta şişman seven erkekler de mevcuttur.


kadin_erkek_iliskileri (2)Erkekler yalnızca güzel kadınları beğenir onlarla evlenmek ister. Durum aslında hiç de bu şekilde değildir.
Her erkeğin kafasındaki kriter başkadır. Kimisi yalnızca zeki olsun, huyu iyi olsun derken, bazıları ise zengin bir kız bulsam yeter
diye düşünebilir


İlişkiler Forum Sayfamız İçin Tıklayınız


 


kadin_erkek_iliskileri (3)Erkeklerin büyük göğüs sevdiği konusu da uzun süre tartışılmıştır.
Ve şöyle bir düşüncenin akla en yatkın olduğu görülmüştür, erkekler
makul büyüklükte fakat sarkık olmayan göğüsleri beğeniyor.


Evlilik Aşk İlişkiler Hakkında Herşey İçin Tıklayınız


 


kadin_erkek_iliskileri (4)Erkekler makyajsız kızları çirkin buluyor.
Kozmetik sektörünün bize pazarladığı en büyük yalanlardan biri de budur.
Halbuki işin gerçeği erkekler makyajsız, sade ve zarif kadınlara hayran!



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.










YAZININ DEVAMI ==> Erkekler Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
Erkekler Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
Erkekler Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
LihatTutupKomentar